Beşiktaş'ın Yardım Kampanyasına Beklenmedik Tepki

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bu planına tepki ise Genel Sekreter Mesut Urgancılar’dan geldi.

Beşiktaş’ta dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Başkan Ahmet Nur Çebi, 100 Beşiktaşlı işadamından 1’er milyon TL ya da 200 Beşiktaşlı iş adamından 500’er bin TL toplayarak 100 milyon TL’lik bir kaynak yaratma planını açıkladı.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bu planına tepki ise Genel Sekreter Mesut Urgancılar’dan geldi. Urgancılar; “sadece faiz yükleriyle her yıl en az 350 milyon TL artan, 2022’de sezonun tamamlanmasıyla beraber 4,1 milyar TL olacak borcu kampanyalar ile bitirmeye çalışmak hayalcilik olur" dedi. Urgancıların bu tepkisi Başkan Çebi’nin canı sıktı. Ancak hak verdi.

Çebi projesini, “nefes almak için gerekli” diye anlattı. Kendisinin bir önerisi varsa dinlemeye hazır olmasını söyledi. Urgancılar ise uzun soluklu projesi için; “teknolojiye yatırım yapmamız, dijital dönüşümü sağlamamız gerekiyor” örneğini verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI