Beşiktaş'ın yeni hücumcuları

Beşiktaş’ta ara transfer döneminde Kagawa’nın kadroya katılmasından sonra yeni hücumcular belli olurken...

Beşiktaş’ta ara transfer döneminde Kagawa’nın kadroya katılmasından sonra yeni hücumcular belli olurken Ricardo Quaresma’nın da geleceği merakla bekleniyor. Ara transfer döneminde Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini açıklayan fakat hiçbir takımla anlaşamayan Portekizli yıldız takımda kaldı. Yine oyuncunun transfer penceresinin açık olduğu ülkelere transfer yapabileceği de konuşuluyor.

Ricardo Quaresma’nın cezası bitti

Erzurumspor ile oynanan maçta kırmızı kart gördüğü için Antalyaspor ve Bursaspor maçlarında forma giyemeyen tecrübeli oyuncu cezasını tamamladı. Şenol Güneş’in Malatyaspor maçında Portekizli yıldızı ilk 11’de oynatıp oynatmayacağı mark ediliyor. Kagawa’nın takıma uyum sağlamasının yanı sıra Lens ve Adem Ljajic’in de yükselen performansından dolayı ileri uçta her hangi bir değişiklik olması beklenmiyor. Hücum hattını sağda Lens, forvet arkasında Kagawa, sol kantata Adem Ljajic ve ileri uçta Burak Yılmaz’dan oluşturması bekleniyor. Quaresma'nın ise yedekler arasında olacağ belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI