Beşiktaş'ın yeni kaptanı

Beşiktaş'ta kaptanlık pazubantı Burak Yılmaz'a teslim ediliyor.

Beşiktaş yönetiminin yeni sezonda takım kaptanlığına Burak Yılmaz’ı getirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sezonun ikinci yarısında takıma dahil olan golcü oyuncu, ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle dikkat çekmeye başladı.

Ekstra çalışmalar yapıyor

Sezonun ilk yarısında Trabzonspor’da kadro dışı kalmasından dolayı oyun içinde fiziksel olarak bazı sıkıntılar yaşasa dahi golcü oyuncu bunu aşabilmek için izin günlerinde bile Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek çalışmalar yapıyor.

Golcü oyuncunun performansından oldukça memnun olan yönetimin yeni sezonda Burak ile ilgili yeni bir planı daha ortaya çıktı. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Başkan Fikret Orman’ın, ‘Kaptan’ olarak hitap ettiği tecrübeli yıldızın gelecek sezon kaptanlık pazubendini takmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Golcü oyuncunun imza töreninde Başkan Orman da Burak Yılmaz’ın ilerleyen süreçte Beşiktaş’a kaptan olmasını istediğini ifade ederek şunları kaydetmişti: “Burak, Çin’den döndükten sonra adı Beşiktaş’la geçti. Bunu doğal görüyorum. Burak karakterine saygı duyduğum bir oyuncu. Hocamız da arzu etti. Burak’ın Beşiktaş’ta kariyerini noktalayıp aile içinde görevler almasını düşünüyorum. Transferi çok kolay oldu. Trabzonspor’daki kontratından büyük fedekarlıklar yaparak geldi. Beşiktaş’ı istediğini gösterdi. Bu fedakarlığa da teşekkür ediyorum. Burak karakter olarak kaptanlık yapacak bir oyuncu. Şu an kaptan Tolga Zengin, sözleşmesi sene sonu bitiyor. Sezon sonu takımın kaptanlık sürecini değerlendireceğiz. Kaptanlığa yönetim kurulu karar verir. Burak’ın Beşiktaş kaptanı olmasını isterim.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI