Beşiktaş'ın yeni kaptanı belli oldu

Beşiktaş'ta yeni sezon kaptanları belli oldu.

Beşiktaş yönetiminin yeni sezon öncesinde takım kaptanlarını değiştireceği ve yeni takım kaptanlarından birisinin ise Domagoj Vida olacağı kaydedildi. Başkan Fikret Orman’ın Vida’nın takım kaptanlarından birisi yapılacağı fikrinin de yönetimde kabul gördüğü kaydedildi.

Birinci kaptan Burak Yılmaz olacak

Başkan Fikret Orman’ın Burak Yılmaz’ı birinci kaptanlık görevine getirmek istediği golcü oyuncunun imza töreni sırasında ‘Kaptan’ diye hitap etmesi ile ortaya çıkmıştı. Yeni sezon öncesinde golcü oyuncunun birinci kaptanlık görevine getirilmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

Domagoj Vida, yeni kaptanlardan birisi olacak

Transfer döneminde ismi birçok kulüple anılan Hırvat savunmacı yeni sezonda takımda kalması halinde ise ikinci kaptan olacak. Yönetimin savunmadaki liderliğinden memnuniyet duydukları deneyimli stoperi de takım kaptanları arasına eklemeyi hedeflediği konuşuluyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI