Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'da

Beşiktaş, genç gurbetçi futbolcu Muhayer Oktay'ı İstanbul'a getirdi ve sağlık kontrolünden geçirdi.

Beşiktaş, genç gurbetçi futbolcu Muhayer Oktay'ı İstanbul'a getirdi ve sağlık kontrolünden geçirdi.

Transfer çalışmalarına devam eden ,Beşiktaş Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımından transfer ettiği milli futbolcu Muhayer Oktay'ı Türkiye'ye getirdi ve sağlık kontrolünden geçirdi.

Siyah-Beyazlılar bu transfer için Alman kulübüne sadece yetiştirme bedeli ödeyecek.

Muhayer Oktay'la Süper Lig ekibi Göztepe de ilgilenmiş ancak futbolcu Beşiktaş'ı tercih etmişti.

Muhayer Oktay’ın maliyeti 

Kulübü Fortuna Düsseldorf’un transferle ilgili bu akşam resmi açıklama yapması bekleniyor. Beşiktaş’ın bu transfer için Alman kulübüne 200 bin Euro yetiştirme bedeli ödeyeceği ifade edildi. Yine yönetimin genç yıldız adayına ise aylık 10 bin Euro maaş ödeyeceği öğrenildi.

Muhayer Oktay kimdir?

28 Nisan 1999 Almanya'da Hagen şehrinde dünyaya gelen Muhayer Oktay, futbola Essen altyapısında başladı. Daha sonra Bochum ve Düsseldorf altyapılarında eğitim alan Muhayer Oktay, Fortuna Düsseldorf II'de forma giyiyor.

19 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Muhayer Oktay'ın transfermarkt değeri 75 bin Euro olarak gösteriliyor. Muhayer Oktay, Türkiye U-21 takımının da formasını giyiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI