Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni transferi Amir Hadziahmetovic, İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Amir Hadziahmetovic, İstanbul'a geldi.

Beşiktaşın transfer için anlaştığı Amir Hadziahmetovic, İstanbula geldi

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Amir Hadziahmetovic'i taşıyan uçak İstanbul'a iniş yaptı. Beşiktaş KAP'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; 

"Profesyonel futbolcu Amir Hadziahmetovic'in transferi konusunda kendisi ve kulübü arabam.com Konyaspor ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Konya'da basın mensuplarına konuşan Amir Hadziahmetovic, şu ifadeleri kullanmıştı; "7 yıldır Konya'daydım. Gerçekten çok uzun bir süre ve burada keyif aldım. Çok güzel günlerim oldu. Konya'yı çok seviyorum ama hayat ve futbol kariyerim devam ediyor. Konyasporlu taraftarlar benim için her şeyi yaptı, ben de onlar için her şeyi yapmaya çalıştım." 

İngiltere'den transfer teklifleri aldığı yönündeki soruya Bosna Hersekli orta saha, "Beşiktaş daha ısrarlıydı. Onlar beni daha çok istedi" yanıtını vermişti.

Amir Hadziahmetovic bu sezon Konyaspor'da 18 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli orta saha bu süreçte 3 gol ve 2 asist üretti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI