Beşiktaş'ın Yeni Transferi kimdir, Kaç Yaşında, Neden Gözlük Takıyor?

Beşiktaş'ın yeni transferi Francisco Montero kimdir, neden gözlük takıyor? Francisco Montero nereli, kaç yaşında?

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transfer bombasını patlattı. Siyah-Beyazlılar, Atletico Madrid'in 21 yaşındaki stoperi Francisco Montero'yu 1 yıllığına kiraladı. Beşiktaş,  bu hafta İspanyol futbolcuyu İstanbul'a getirecek. Francisco Montero kimdir, neden gözlük takıyor? Francisco Montero nereli, kaç yaşında? 2017 yılında geçirdiği göz yaralanması nedeniyle maçlara koruyucu gözlükle çıkan Francisco Montero ile bilinmesi gerekenler... 

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, 5. transferini stoper alarak yaptı. Kara Kartal Atletico Madrid'in 21 yaşındaki genç stoperi Francisco Montero'yu kiralık olarak renklerine bağladı. Geçen sezonu La Liga 2 takımlarından Deportivo'da kiralık olarak geçiren Montero ve kulübü Atletico Madrid ile yapılan anlaşmanın 1 yıl olduğu ve oyuncunun bonservisinin yarısına satın alma opsiyonu koyulacağı belirtildi. 

Francisco Montero, Beşiktaş ile Atletico Madrid'in resmi yazışmaların bitmesi ve seyahat izninin alınmasından sonra İstanbul'a gelip, sağlık kontrolünün ardından da resmi sözleşmeyi imzalayacak. 


Francisco Montero kimdir, neden gözlük takıyor? Francisco Montero nereli, kaç yaşında? 

Tam adı Francisco Javier Montero Rubio olan stoper oyuncusu, 14 Ocak 1999 tarihinde İspanya'nın Sevilla şehrinde doğdu. Atletico Madrid'in altyapısında yetişen ve Madrid ekibinde profesyonel olan Montero, stoperin yanı sıra sol bekte de görev alabiliyor.

Francisco Montero, 2017 yılında geçirdiği göz yaralanması nedeniyle maçlara koruyucu gözlükle çıkıyor. Takımıyla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.85 boyundaki stoperin güncel piyasa değeri 6.7 milyon euro olarak dikkat çekiyor.

İspanya Ümit Milli Takımı formasını da giyen genç futbolcu, 1.85 boyunda ve sol ayağını kullanıyor. Atletico Madrid altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon gelişmesi için Deportivo'ya kiralanan Montero, ligde 30, Kral Kupası'nda da 1 mücadelede sahaya çıktı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI