Beşiktaş'ın zorlu maratonu başlıyor

Beşiktaş, Malatyaspor'la zorlu bir fikstür dönemine giriyor.

Beşiktaş’ta bir yandan teknik direktör Şenol Güneş’in A Milli Takım’ın başına gidip gitmeyeceği tartışılırken bir yandan da zorlu maçlar serisinde takımın bu durumdan etkilenip etkilenmeyeceği merak ediliyor.

Fikstür avantajı Beşiktaş'ta 

Zorlu maçlar serisinin ilk haftasında sahasında Bursaspor’u 2-0 ile geçen Kara Kartal, ligde oynayacağı 5 maçın hepsini kazanması durumunda ise lig yarışının yeniden şekilleneceğini hesaplıyor. Zorlu periyodda Malatyaspor (D), Fenerbahçe, Kayserispor (D), Konyaspor ve Göztepe ile karşılaşacak Siyah-beyazlılar, bu zorlu periyodu kayıpsız atlatmak istiyor.

Beşiktaş’ta ilk hedef Malatyaspor

Cuma akşamı 22. haftanın açılış maçında ligin flaş ekiplerinden Malatyaspor’a konuk olacak Kara Kartal, bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek Vodafone Park’ta Fenerbahçe derbisine moralli çıkmak istiyor. Beşiktaş’ta tüm planlama maçların kazanılması ve rakiplerin puan kaybedilmesi üzerine yapıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI