Beşiktaşlı eski futbolcu Süper Lig'e dönüyor

Beşiktaşlı eski oyuncuya Türkiye'den teklif var.

Daha önce Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen Pedro Rebocho, sözleşmesinin sonuna geldiği Lech Poznan'dan ayrılmaya hazırlanırken kendisine Türkiye'den tekliflerin olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın eski oyuncularından Pedro Rebocho, Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Şu anda Polonya ekibi Lech Poznan'ın formasını giyen Portekizli oyuncuya Türkiye'den teklifler olduğu belirtiliyor.

SADECE 1 SEZON OYNAMIŞTI

Pedro Rebocho, 2019-20 sezonunda Fransız ekibi Guingamp'dan kiralık olarak Beşiktaş formasıyla mücadele etmişti. Portekizli oyuncu, toplam 17 maçta forma giydiği Beşiktaş'ta skor katkısı sağlayamamıştı.

18 Haziran 2020'de Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Rebocho ile sözleşme süresinin sona ermesi ve gelecek sezon kadro planlamasında yer almamasından dolayı karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı açıklanmıştı.

LECH POZNAN'DAN AYRILIYOR

Beşiktaş dönemi sonrası 2020-21 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak Pacos Ferreira forması da giyen Pedro Rebocho, 2021'in yaz aylarında Lech Poznan'a transfer olmuştu.

Polonya ekibinde geçirdiği iki sezonda 59 maçta 1 gol, 9 asistlik skor katkısı sağlayan Portekizli oyuncu, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. O JOGO'nun haberine göre Lech Poznan ile sözleşmesinin sonuna gelen Pedro Rebocho, başka bir ülkede kariyerine devam edebilir.

TÜRKİYE'DEN TEKLİF

Portekiz basınında çıkan haberlere göre; Pedro Rebocho için Türkiye'den talip var. Daha önce forma giydiği Türkiye ve Yunanistan'dan Portekizli sol bek için teklifler olduğu belirtiliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI