Beşiktaşlı Futbolcu İçin Çarpıcı Yorum: Büyümesi Gerekiyor

Beşiktaş'ın sezon başında İspanya'nın Atletico Madrid kulübünden kiraladığı ve sezon sonunda yeni sözleşme önermeyi düşünmediği Francisco Montero'nun adı İtalya'nın Napoli ile anılmaya başladı.

Beşiktaş'ın sezon başında İspanya'nın Atletico Madrid kulübünden kiraladığı ve sezon sonunda yeni sözleşme önermeyi düşünmediği Francisco Montero'nun adı İtalya'nın Napoli ile anılmaya başladı.

22 yaşındaki savunmacıya dair çıkan iddiaların ardından İtalyan yorumcu Stefano Borghi, bu transferi değerlendirdi.

"BÜYÜMESİ GEREKİYOR DAHA ÇOK GENÇ"
Borghi, Napoli yerel radyosuna yaptığı konuşmada, şu ifadeyi kullandı; "Francisco Montero için şunları söyleyebilirim. Atletico Madrid'in sürekli kiraladığı bir futbolcu. Geçen sezon da Deportivo'ya kiralanmıştı. Orada tüm sezon oynadı. Bu sene Beşiktaş'ta. Koulibaly'e benziyor mu? Asla. O Koulibaly'in yerini alabilecek biri değil. Koulibaly'in yerini dolduracak kapasiteyi kendisinde görmüyorum. Büyümesi gerekiyor, daha çok genç. Henüz kendini kanıtlamış bir oyuncu değil." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI