Beşiktaşlı Futbolculara Şok

Beşiktaş Yönetimi, futbolculara şok teklif yaptı.

Corona virüsü nedeniyle kulüplerimiz ekonomik anlamda zor günler geçirirken, bunu en fazla hisseden kulüplerden biri de Beşiktaş. Siyah-beyazlılar, futbolcularından indirime gitmesini isterken, sunulan teklif şok etkisi yarattı.

Beşiktaş Futbol AŞ Başkan Vekili Cenk Sümer, Siyah-Beyazlı futbolcularla maaş indirimi konusunu görüşmeye devam ediyor.

Fanatik'in haberine göre, bu konuda hafta başından beri temaslarını sürdüren Sümer'in, 3 aylık maaş indirimi taleplerinin kabul görmemesinin ardından oyunculara yeni bir teklif sunduğu öğrenildi.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve futboldan sorumlu yöneticilerle bir toplantı yapan Sümer ardından futbolcularla bir araya gelerek yeni teklifi açıkladığı kaydedildi.

Konuyla ilgili olarak yıldızlardan hem kulübün ekonomik durumu hem de corona virüsü etkisi gerekçe gösterilerek yeni sezondan itibaren kontratlarında yüzde 50 indirim istendiği bildirildi.

PERFORMANSA DAYALI SÖZLEŞME 

Futbolcuların ise yüzde 10'luk kesinti yapılmasına olumlu baktığı kaydedildi. Özellikle yabancı futbolcuların maaş indirimi konusunda isteksiz olduğu belirtildi.

Beşiktaş Yönetiminin sözleşmesi bitenler için garanti para miktarını düşük seviyede tutup, performansa dayalı bir teklif hazırlığı içerisinde bulunduğu konuşuluyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI