Beşiktaşlı Taraftarlar Abdullah Avcı İçin İlan Verdi

Beşiktaşlı taraftarlar, Bein Sports'da yorumculuğa başlayan teknik direktör Abdullah Avcı için ilginç bir girişimde bulundu.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı, BeIN Sports üzerinde yorumcu olarak işe başladı. Beşiktaş'tan ayrılırken başka bir kulüple anlaşana kadar aylık 1 Milyon TL. maaş almaya devam edeceği açıklanan Avcı'nın yorumcu olarak iş başı yapmasının ardından Beşiktaş taraftarları Avcı'ya büyük tepki gösteriyor.  

Abdullah Avcı, BeIN Sports'tan ne kadar maaş alıyor, Beşiktaş maaş vermeye devam edecek mi, ne kadar tazminat alıyor gibi araştırmalar yapmaya başlandı. 

Resmi olarak açıklanmasa da Avcı'nın BeIN Sports'tan yıllık 1 Milyon TL. ücret alacağı iddia ediliyor. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz sezon başında Fikret Orman yönetimi ile yıllık 12 milyon lira net ücret üzerinden anlaşma sağlamıştı. 3 yıllık anlaşmanın toplam tutarı 36 milyon lira olacaktı.

Avcı'ya olan tepkileri dinmeyen Beşiktaşlı taraftarlar Abdullah Avcı'nın takım bulması için ilginç bir girişimde bulundu. Taraftarlar, sosyal medya sitelerinde Avcı'nın hem Beşiktaş'tan hem de yayıncı kuruluştan maaş olmasına böyle tepki gösterdiler. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI