Beşiktaşlı yöneticiden sert tepki; Şampiyonluk için ihale yapılsın!

Beşiktaşlı yönetici Candaş tolga Işık'tan Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ardından TFF ve hakem camiasına sert tepki gösterdi.

Süper Lig’de Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada yaşananlara Candaş Tolga Işık’tan oldukça sert bir tepki geldi.

Rize’de oynanan maçta hakemin baştan sona yaptıklarına hata demenin insanların aklına hakaret olduğunu ifade eden Işık, “Hata bir kez yapılır. Üç kez dört kez üst üste yaptığınız şey hata değil tercihtir. Bugünkü maçta hakemin baştan sonra yaptıklarına bir bakın, bunlara hata demek insanların aklına hakarettir. Oldu olacak Futbol Federasyonu şampiyonluk için de tıpkı yayın hakkı gibi ihale açsın sezon başında, kim kazanırsa ihaleyi kupayı ona versinler!”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI