Beşiktaş'ta 10 ayrılık

Beşiktaş Başkanı Başkan Ahmet Nur Çebi, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ve Teknik Direktör Şenol Güneş üçlüsü yeni sezon için planlamalar yapıyor.

Beşiktaş Başkanı Başkan Ahmet Nur Çebi, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ve Teknik Direktör Şenol Güneş üçlüsü yeni sezon için planlamalar yapıyor. Siyah-Beyazlı takımda yeni transferler kadar ayrılacak futbolcular da önem kazanıyor. Sezon sonunda kadroda ciddi bir operasyona gidecek olan Siyah-Beyazlılar'da, teknik direktör Şenol Güneş’in talebi doğrultusunda çalışmalara ara transfer döneminden itibaren başlayan idareciler, Josef de Souza, Francisco Montero, Tyler Boyd ve Emre Can Uzunhan’la yolları ayırdı. Yönetim, Güneş’in belirlediği 13 diğer futbolcu konusunda da çalışmasını tamamladı.

Maaş bütçesi düşürülecek

Buna göre sezon sonunda büyük bir kabuk değişimi yaşayacak olan Kara Kartal’da yaklaşık 25 milyon Euro olan takımın maaş bütçesi büyük oranda düşecek. Ekstra olarak yeni isimler için mevcut ekipten futbolcuların gidişine izin verilip gelecek bonservislerle bütçe oluşturulacak.

13 isimden 3'üne olumlu rapor

Beşiktaş'ta 13 isimden yalnızca 3'ü için olumluya yakın rapor verildi. Cenk Tosun'a yeni sözleşme önerilecek, Tayfur Bingöl'ün Alanyaspor'dan bonservisi alınacak ve Arthur Masuaku'yla da büyük oranda yola devam edilecek.

10 isim yolcu

Beşiktaş'ta 10 isim için ise olumsuz rapor çıktı. Sezon sonunda Ersin Destnoğlu, Valentin Rosier, Wellinton, Romain Saiss, Atiba Hutchinson, Kevin N'Koudou, Kerem Atakan Kesgin, Dele Alli, Jackson Muleka ve Nathan Redmond'la yola devam edilmesi planlanmıyor. Kimisiyle sözleşme yenilenmeyecek, kimisi için gelen teklifler değerlendirilecek, kimisinin de ayrılığına izin verilecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI