Beşiktaş'ta 2 İsmin Bileti Kesildi

Beşiktaş'ta operasyon başladı...

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta devre arası transfer döneminde taşlar yerinden oynuyor. Tyler Boyd’un geri dönüşüyle birlikte 15’e çıkacak yabancı sayısı, teknik direktör Sergen Yalçın’ın istediği 2 transfer yapılırsa 17 olacak. 1-2 isimle vedalaşacak Siyah-Beyazlılarda liste başında Ajdin Hasic ve Adem Ljajic var.

Hürriyet'in haberine göre; Türkiye Futbol Fderasyonu, yabancı sayısını 14’ten 16’ya çıkarırken bu kararda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin önemli bir katkısı var.

Çebi’nin yoğun talepleri sonrasında sayı arttırılırken kadrosunda 18 yabancı bulunan Kartal’ın bu karar sonrası nasıl bir rota çizeceği merak ediliyor.

Tyler Boyd dönüyor!

Sezon başında yabancı kontenjanına takılan Tyler Boyd’un dönüşüyle 15’e çıkacak olan sayı Sergen Yalçın’ın istediği 2 oyuncunun da takıma katılmasıyla 17’ye yükselecek. Bu durumda en az 1 ya da 2 oyuncuya veda edilecek. Tecrübe kazanacağı ve daha fazla oynayacağı bir takım aranan Hasic ve bu sezon bekleneni veremeyen Ljajic halen liste başında.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI