Beşiktaş'ta 25 milyonluk kriz!

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Son dakika Beşiktaş haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında evinde Başakşehir'e 1-0 yenilen Beşiktaş'ta büyük kriz ortaya çıktı. Siyah-beyazlı taraftarlar bazı isimlere maç içerisinde tepki gösterirken, karşılaşma sonrasında 25 milyon TL'lik dev kriz ortaya çıktı. Kriz sonrası Beşiktaş yönetiminin teknik direktör Valerien Ismael'e talimat verdiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ın Başakşehir'e 1-0 yenildiği karşılaşma sonrasında 25 milyon TL'lik dev kriz ortaya çıktı. Kriz sonrası Beşiktaş yönetiminin teknik direktör Valerien Ismael'e talimat verdiği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında evinde Başakşehir'i konuk eden Beşiktaş, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın 71. dakikasında Bertrand Traore'nin golüyle geriye düşen siyah beyazlılarda Teknik Direktör Valerien Ismael, dakikalar 88'i gösterirken kırmızı kart gördü.

MAÇTA NECİP'E YOĞUN ELEŞTİRİ

74. dakikada yerini Tayyip Talha Sanuç'a bırakan Necip Uysal oyundan çıkarken Beşiktaşlı taraftarların bir kısmı tecrübeli oyuncuyu ıslıkla protesto ederken bir kısmı alkışla destek verdi.

BÜYÜK KRİZ ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaş 'ta Ersin Destanoğlu krizi yaşanıyor. Siyah-Beyazlı takımın Başakşehir'e 1-0 yenildiği maçta hatalı gol yiyen Emre Bilgin'in performansı sonrası Ersin Destanoğlu'nun neden oynamadığı yönünde tartışmalar yaşanmaya başladı.

2 HAFTADIR YEDEK!

Sezonun ilk 4 haftası forma şansı bulan Ersin Destanoğlu ilk olarak geçen hafta oynanan Ankaragücü deplasmanında kesik yedi.

Ersin geçen haftanın ardından Başakşehir maçında da yedekler arasındaydı. 18 yaşındaki kaleci Emre Bilgin 90 dakika sahada kaldı.

"ÖZEL BİR SEBEBİ YOK" DENMİŞTİ

Valerien Ismael Kalede Ersin Destanoğlu yerine Emre Bilgin'i oynatmasıyla ilgili, "Özel bir sebebi yok. İki çok iyi genç kaleciye sahibiz.

İkisi de aynı kalitede. Emre çok iyi bir kamp geçirdi. Bu forma rekabetini diri tutmak istedik. Beşiktaş'ın her futbolcusunun hazır olması gerekiyor" diye konuştu.

Fanatik'in haberine göre sezona formda başlayan Ersin Destanoğlu'nun yedek bırakılmasının sebepleri öğrenildi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Ersin'e Beşiktaş yeni sözleşme teklifi yaptı. Ancak genç kaleci ve menajerleri bu teklifi düşük buldu.

25 MİLYON TL İSTİYOR

Bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek 1.95 boyundaki genç kaleci Beşiktaş'tan senelik 25 milyon TL maaş istedi.

Yönetim rakamı bulunca Ersin'in yedek bırakılması konusunda teknik direktör Valerien Ismael'e talimat verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI