Beşiktaş'ta 3 imza

Gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan Beşiktaş, iç transfere öncelik verdi.

Gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan Beşiktaş, iç transfere öncelik verdi. Siyah-beyazlı kulübün yönetimi, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Atiba'ya yeni kontrat önerecek. Tecrübeli futbolculara yapılacak yeni tekliflerle oyuncuların alacaklarında indirime gidilecek. 3 ismin de Beşiktaş'la yola devam edeceği ifade ediliyor.


Beşiktaş, 3 tecrübeli futbolcusunu kadroda tutmak için harekete geçti. Milli futbolcular Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün yanı sıra ilerlemiş yaşına rağmen gösterdiği performansla alkış alan Atiba'yla da masaya oturulacak.
Ekonomik olarak zor günlerden geçen yönetim, 3 futbolcudan da maaşlarında indirim talep edecek. Kartal'da 4. sezonlarını oynayan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in yaklaşık 2 milyon euro aldığı belirtiliyor. Kanadalı orta saha ise 1.2 milyon euro kazanıyor.

Futbol yaşantılarını Beşiktaş'ta noktalamak isteyen 35 yaşındaki Gökhan Gönül ve 37 yaşındaki Atiba'ya 1'er yıllık sözleşme teklif edileceği öğrenildi. 31 yaşındaki Caner Erkin'e ise daha uzun süreli kontrat önerilecek.
Caner Erkin bu sezon Beşiktaş'la çıktığı 28 maçta 3 gol 11 asist, Gökhan Gönül 21 maçta 2 gol 3 asist, Atiba ise 21 maçta 4 gol 4 asistlik katkı yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI