Beşiktaş'ta 60 milyon Euro'luk kavga

Beşiktaş'ta kripto para konusunda 60 milyon Euro'luk anlaşmanın reddedildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş'ta kripto para konusunda 60 milyon Euro'luk anlaşmanın reddedildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kulübün borcunun yükseldiği ortamda neden böyle bir teklifin geri çevrildiği taraftarlar tarafından sorgulanmaya başlandı.

Beşiktaş'ta ortaya atılan 60 milyon Euro değerinde kripto para anlaşmasının Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar tarafından reddedildiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Mesut Urgancılar, bu iddiaya; ''Mesut Sergen Yalçın’ı istemiyor söylemini servis edenler ve tetikçileri şimdi Token projesinde kulübü 60 milyon Euro zarara uğrattığım yalanını paylaşıyorlar. 2,5 yıldır anam ağladığı halde kurumsallık nedeniyle gıkım çıkmadı. BJK üzerinden menfaat sağlayan herkesle hesaplaşacağım!'' şeklinde Twitter hesabından yazdığı mesajla cevap verdi.

Çebi istemedi

Bu arada kripto para anlaşmasının Beşiktaş tarafından neden yapılmadığı da ortaya çıktı. Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar ve İkinci Başkan Adnan Dalgakıran, siyah beyazlıların kasasına ciddi bir para girişinin sağlanacağı anlaşmayı yaptılar. Ancak Başkan Ahmet Nur Çebi, hükümetin bu konuda çıkaracağı yasayı bekleme kararı aldı. İmzayı atmadı. Bu durum siyah beyazlı yönetimde ciddi sorunları da beraber getirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI