Beşiktaş'ta 8 Transferde Son Dakika

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

10 günlük arada Beşiktaş yönetimi transferler için kolları sıvadı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcular, menajerleri ve kulüpleriyle birer görüşmelere başlandı. İşte Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi...  

Rachid Ghezzal 

Ghezzal yeni sezonda da takımda zaten kalmak istiyor. Ancak Leicester çok yüksek bir bonservis bedeli ödediği için Beşiktaş’ın düşündüğü 2.5-3 milyon Euro gibi fiyatlara bu oyuncusunu vermeye yanaşmıyor. Ancak geri dönmesini de istemiyor. Ghezzal’ın, “Leicester'la ben de konuşurum” demesi ise büyük avantaj. 

Valentin Rosier 

Rosier de Ghezzal gibi yeni sezonda Beşiktaş'ta kalmak isteyenler arasında... Ancak onun içinde Sporting, Beşiktaş’ın ödeyemeyeceği rakamlar istiyor. Fransız yıldızın ilk amacı şampiyonluk yaşamak. Kariyerinde hiç şampiyonluk yaşamayan 24 yaşındaki futbolcu Rosier eğer şampiyonluk gelirse, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için Sporting yönetimine baskı yapma sözünü daha önce vermişti. 

Francisco Montero 

Montero’nun durumu biraz daha karışık gibi duruyor. Atletico Madrid genç futbolcunun bir yıl daha kalmasını istiyor. Ancak bu sezon için 500 bin euro ödeyen Beşiktaş yönetim ancak bedelsiz kalırsa Montero’yu bir yıl daha takımda tutmak istiyor.

Atiba Hutchinson 

Beşiktaş'ta heykeli dikilmesi düşünülen Atiba ne kadar oynayacak? Ne zaman teknik ekibe katılacak? Ya da ne zaman kravat takıp profesyonel olacak? Hepsi Kanadalı oyuncunun bileceği şeyler. Çünkü yönetim isterse sahada, isterse kulübede, isterse de tribünde kendisine kapılarını açmış durumda.  

Bernand Mensah

Mensah için acele edilmeyecek. Sergen Yalçın’a göre henüz bonservisine bedel ödenecek bir futbol oynamadı. Mensah için acele edilmemesinin bir başka nedeni ise Ljajic’in kafasını kaldırması. Takıma katılması. Sırp oyuncunun göstereceği performans Mensah’ın durumunu belirleyecek. 

Dorukhan Toköz 

Beşiktaş Yönetimi, Dorukhan için yeni bir adım atmama kararı aldı. Genç futbolcuya son teklif yapıldı. Yönetim, Dorukhan'ın “Türkiye’de kalırsam Beşiktaş’ta oynarım” sözüne de güveniliyor. Beşiktaş kadar veren takımlardan yabancı takımlardan birisine  bile gitse kendisine saygı duyulacak.

Vincent Aboubakar 

Aboubakar kalmak istiyor. Ancak menajeri Beşiktaş’a gelirken çok büyük fedakarlık yaptıklarını düşünüyor. +1 yıllık sözleşmenin hayata geçmesi için çok ciddi bir zam istiyor. Porto ile sorun yok ama Kamerunlu golcünün menajeri Pini Zahavi ciddi sıkıntı çıkarıyor. 

Gökhan Töre 

Beşiktaş'a sezon başında geri dönen Gökhan Töre, kendi kaderini kendi çizecek. Ghezzal’ın sakat olduğu Denizlispor maçıyla beraber sahaya birşeyler koyup, kontrat yenilemek istediğini göstermek zorunda kalacak.


Fotospor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI