Beşiktaş'ta Aboubakar Gerçeği

Vincent Aboubakar'ın yerinin doldurulamaması, Beşiktaş'ın kötü gidişinin en büyük nedenlerinden biri oldu.

Beşiktaş'ta çarpıcı Aboubakar gerçeği! Batshuayi hayal kırıklığı yarattı

Son dakika Beşiktaş haberi... Vincent Aboubakar'ın yerinin doldurulamaması, Beşiktaş'ın kötü gidişinin en büyük nedenlerinden biri oldu. 29 yaşındaki forvet, şampiyonluk sezonunun ilk 14 haftasında 8 kez ağları sarsmıştı. Aboubakar ile ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Son dakika haberi... Vincent Aboubakar'ın yerinin doldurulamaması, Beşiktaş'ın performansını direkt etkiledi. 29 yaşındaki forvet, şampiyonluk sezonunun ilk 14 haftasında 8 kez ağları sarsmıştı. Aboubakar ile ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Süper Lig'de son 4 maçını kaybeden, Şampiyonlar Ligi'nde ise 5'te sıfır çekerek Avrupa'ya havlu atan Beşiktaş'ın bu performansında en büyük etkenlerden birisi de hücumda etkisiz kalması oldu...

Golleriyle geçen sezon kazanılan şampiyonluğa önemli katkı sağlayan Vincent Aboubakar'ı elinde tutamayan Siyah-Beyazlılar, yerine Chelsea'den Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı.

Belçikalı yıldız beklentileri karşılayamadı. Sezon başında Al-Nassr ile anlaşan Aboubakar, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta ilk 14 haftada 8 kez ağları sarsıp 1 de asist yaptı.

LARİN'İ DE KENDİSİYLE BİRLİKTE YÜKSELTTİ

Aboubakar'ın gidişi sonrası Michy Batshuayi büyük umutlarla transfer edildi ancak Belçikalı 14 maçta sadece 4 kez fileleri havalandırabildi.

1 de asisti olan 28 yaşındaki futbolcu, performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Bu sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 19 müsabaka oynayan Kartal, 24 golde kaldı.

Geçen sezon aynı dönemde ise 13 lig maçına çıkan siyah-beyazlı ekip, 26 gol atmıştı.

BATSHUAYI 

Bulduğu 4 golün birisi penaltıdan, diğeri de kendisine çarpan top sonucu...

CYLE LARIN 

Bu sezon 5 gol ve 1 asisti var. Ancak son maçlarda özellikle de Devler Ligi'ndeki Ajax mücadelesinde kaçırdığı pozisyonlar nedeniyle eleştirilmişti.

PAZARLIKLAR ASKIYA ALINDI

Bu arada Beşiktaş Larin, Vida ve Güven'le yeni sözleşme için görüşüyordu. Ancak yönetim, Larin ve Vida istenilen futbolu sergilemeyince yeni bir strateji belirledi.

Pazarlıklarda aceleci olmama kararı alan Siyah-Beyazlılar, Larin'e 1 milyon 750 bin Euro önermiş, Kanadalı yıldız ise 2 milyon 250 bin Euro'da ısrar etmişti.

Kartal, 3.4 milyon Euro kazanan Vida'ya da 1.5 milyon Euro ile gitti. Hırvat stoperin 2 milyon Euro'nun üstünde olan talebi ise kabul görmedi.

Sabah 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI