Beşiktaş'ta Andre Schürrle harekatı

Beşiktaş yönetimi, Fulham'a giden Babel'in yerine yine aynı ekipte kiralık olarak forma giyen Andre Schürrle'yi kiralamak için düğmeye bastı.

Beşiktaş yönetimi, Fulham'a giden Babel'in yerine yine aynı ekipte kiralık olarak forma giyen Andre Schürrle'yi kiralamak için düğmeye bastı.Beşiktaşlı yetkililer, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor.Babel'in gitmesi, Gökhan Töre'nin kadro dışı bırakılması, Quaresma'nın da sakatlanmasıyla birlikte kanatlarda zorlanmaya başlayan siyah-beyazlılar, öncelikle bu mevkisini güçlendirmek istiyor.

Kartal'da uzun süredir Premier Lig'de küme düşen Fulham'ın iki eski Beşiktaşlı'sı kaleci Fabri ve Ryan Babel'in yuvaya döneceği konuşuluyordu.
Dün ise yeni bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını, siyah-beyazlıların menajeri tarafından önerilen Ryan Babel'i değil de Fulham'da kiralık oynayan Dortmundlu Andre Schürrle'yi kiralamak için devreye girdiği iddia edildi.
28 yaşındaki Alman oyuncu, geçtiğimiz sezon Fulham formasıyla 25 resmi maçta görev yaparken, rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI