Beşiktaş'ta antrenman boykotu

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı oyuncuları sezon başından bu yana ödeme yapılmadığı için bugünkü çalışmaya katılmadı.

eşiktaş Sompo Sigorta Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi'nin 2019-2020 sezonu mücadelesine 15 Ekim Salı günü yapacağı karşılaşmayla başlayacak.

KARŞILAŞMA YARIN 19.30'DA

Siyah-beyazlı takım D Grubu'ndaki ilk maçında Yunanistan temsilcisi PAOK'a konuk olacak. Selanik'te bulunan PAOK Sports Arena'daki karşılaşma saat 19.30'da başlayacak derken bugün gelen haber teknik heyetin canını sıktı..

ANTRENMANA ÇIKMADILAR!

Sezon başından beri ödeme alamayan Beşiktaş Sompo Sigorta oyuncuları, bugün de ödeme yapılmaması halinde sadece maça çıkma kararı aldılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş İcra Kurulu üyesi Cihat Kumuşoğlu, "Oyuncularımızın parasını sponsorlarımızdan para geldikçe ödüyoruz. Yarın maçtan önce de ödeme yapacağız. Bu tür haberler bizi çok üzüyor" diye konuştu. 

GRUBUNDA YER ALAN TAKIMLAR

Beşiktaş Sompo Sigorta'nın grubunda ayrıca Neptunas Klaipeda (Litvanya), Happy Casa Brindisi (İtalya), Telekom Baskets (Almanya), Casademont Zaragoza (İspanya), JDA Dijon (Fransa), Falco Szombathely (Macaristan) takımları bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI