Beşiktaş'ta ayrılık

Beşiktaş'ın ABD'li basketbolcusu Toddrick Gotcher'ın koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle siyah-beyazlı kulüpten ayrılarak ülkesine gittiği açıklandı.

Beşiktaş'ın ABD'li basketbolcusu Toddrick Gotcher'ın koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle siyah-beyazlı kulüpten ayrılarak ülkesine gittiği açıklandı. Gotcher'ın menajeri Obrad Fimic sosyal medya hesabından haberi duyururken, oyuncusunun son 3 aydır maaşını alamadığını da vurguladı.

Koronavirüs salgını Beşiktaş'ı da vurdu. Beşiktaş Sompo Sigorta'nın ABD'li basketbolcusu Toddrick Gotcher, siyah-beyazlı kulüpten ayrılarak ülkesine gitti.

Gotcher'ın menajeri Obrad Fimic sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını ve Beşiktaş'ın 4 aydır para ödememesi nedeniyle oyuncunun Türkiye'den ayrıldığını açıkladı.

"4 AYDIR MAAŞ ALAMIYORDU"

Fimic yaptığı açıklamada, "Toddrick, Beşiktaş'ın FIBA Şampiyonlar Ligi maçlarını kazanmasında önemli bir parçaydı ve koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'den ayrıldı, ailesinin yanına gitti. Toddrick'in 4 aylık da alacağı vardı." ifadesini kullandı.

Beşiktaş Yönetimi Kurulu üyesi Umut Şenol ise Toddrick Gotcher'ın ayrılışından haberleri olmadığını belirterek, ''Eğer sözleşmesini feshetmeden ayrılmışsa bizdan 5 kuruş alamaz'' dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI