Beşiktaş'ta Aziz Behich harekatı

Adriano ile yollarını ayırmaya hazırlanan beşiktaş Bursasporlu Aziz Behich'in transferi için düğmeye bastı

Beşiktaş yönetimi, sezon başından beri sözleşmesini uzatmak için görüşmeler yaptığı fakat şu ana kadar istediği cevabı alamadığı Adriano’nun alternatifini Aziz Behich olarak belirledi. Geçtiğimiz yıllarda Bursapor forması giyen yıldız oyuncu, PSV Eindhoven’da futbol hayatını sürdürüyor.

Adirano ile vedalaşılacak

Adriano’nun yaşı nedeniyle vedalaşmaya hazırlanan yönetim, Caner Erkin ile rekabet edebilmesi için Behich’i listesine aldı. Hollanda ekibi yöneticileri ile görüşmeler yapmayı planlayan Siyah-beyazlılar bu transferi 1.5 milyon Euro’ya bitirmek istiyor.

Sezon başında Hollanda’ya transfer olan Avusturalyalı oyuncu, burada umduğunu bulamadı. Şu ana kadar sadce kez PSV forması giyen futbolcunun Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı da konuşuluyor. 28 yaşındaki oyuncunun 2022 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI