Beşiktaş'ta bir ayrılık daha... Alacaklarını bırakıyor

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Alacaklarını da bırakıyor, yeni takımı... Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'e 3 puanla başlayan Beşiktaş, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tam 4 oyuncuyu gündemine alan ve kadrosuna katmak için yoğun çaba gösteren siyah-beyazlılarda bir ayrılık daha yaşanacak. Emirhan İlkhan'ı Torino, Rıdvan Yılmaz'ı ise Rangers'a yollayan Beşiktaş'ta bir yıldız isim daha kulübe veda edecek. Başarılı futbolcunun yeni adresi de belli oldu. İşte detaylar...


Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Spor Toto Süper Lig'e 3 puanla başlayan Beşiktaş, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tam 4 oyuncuyu gündemine alan ve kadrosuna katmak için yoğun çaba gösteren siyah-beyazlılarda bir ayrılık daha yaşanacak. Emirhan İlkhan'ı Torino, Rıdvan Yılmaz'ı ise Rangers'a yollayan Beşiktaş'ta bir yıldız isim daha kulübe veda edecek. Başarılı futbolcunun yeni adresi de belli oldu. İşte detaylar...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yeni bir ayrılık daha yaşanmak üzere...

2022-2023 sezonuna evi Vodafone Park'taki Yukatel Kayserispor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, hem oyuncu alımı hem de satımı konusunda büyük bir transfer atağına geçiyor.

4 İSİMLE GÖRÜŞÜLÜYOR


Beşiktaş; Bayer Leverkusen'de 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Nadiem Amiri, Marsilya'dan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Konrad De La Fuente ve Demir Grup Sivasspor'dan 21 yaşındaki merkez orta saha Kerem Atakan Kesgin'i renklerine bağlamak için görüşmelerini sürdürüyor.


Siyah beyazlı ekip bir de stoper transferi yapmayı planlıyor. Gündemdeki isimlerden biri daha önce Galatasaray forması giyen 27 yaşındaki Belçikalı stoper Jason Denayer halihazırda boşta bulunuyor.

EMİRHAN VE RIDVAN SONRASI YENİ VEDA


Beşiktaş bu isimleri kadrosuna katmak isterken, Emirhan İlkhan ve Rıdvan Yılmaz'ın ardından sürpriz bir isim daha takımdan ayrılıyor.

NTV'nin haberine göre siyah beyazlı kulübe gitme isteğini ileten Welinton, yönetim kurulunun kararını bekliyor.

YILLIK 1.5 MİLYON EURO


33 yaşındaki futbolcu, Suudi Arabistan ekibi El İttifak'ın yıllık 1,5 milyon Euro ücreti içeren 2 yıllık teklifini kabul etti.

ALACAĞINI BIRAKACAK

Brezilyalı oyuncu transferine izin verilmesi halinde geçen sezondan alacağı 200 bin Euro'yu da talep etmeyecek.

2 YILLIK İMZA


Kulüplerin anlaşması durumunda Suudi Arabistan'a gidecek olan Welinton, El İttifak ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Alanyaspor'dan transfer edilen futbolcu, geride bıraktığımız günlerde sakatlanmış ve 3 hafta kadar sahalardan uzak kalacağı ifade edilmişti.

Beşiktaş formasıyla toplamda 71 maçta forma giyen Welinton, 1 gol atıp 2 de asist yaptı.

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI