Beşiktaş'ta Büyük Operasyon

Beşiktaş Yönetimi neşteri vuruyor... Yönetim radikal önlemler için düğmeye bama kararı aldı.

Beşiktaş, yönetimi mali duruma göre hareket etmekte kararlı.

Ajansspor'dan Erdal Cömert'in haberine göre, Beşiktaş Yönetimi, 3 milyar lirayı aşan ve yeni gelir kaynakları oluşturulamadı ve tasarruf yapılamadığı takdirde 1 yıl sonra 4 milyarı da aşması tahmin edilen borcu kontrol altına almak için çok radikal adımlar atacak. 

Fikret Orman Paralar Nerede? 

Yönetim mali kurtuluş için tabir caizse gemileri yakmaya hazırlanıyor.  Bu adımların başında da futbolcu kontratları geliyor.

Siyah beyazlı yönetim tüm oyunculardan "Mevcut maaşın dörtte birine razı olan ile yola devam edeceğiz, etmeyen ile de yollarımızı ayıracağız" diyecek.

Yönetim, bu konuda geri adım atmamayı ve indirimi kabul etmeyecek oyuncularla FIFA'lık olmayı da göze alacak.

Yönetim yeni transfer döneminde de tavan fiyatı 300 bin Euro olarak belirlemiş durumda.

Siyah beyazlı yönetim, Fikret Orman döneminden kulübün büyük bir borç yüküyle alınmasının yanı sıra tüm gelirlerinin de temlikli olmasından ötürü hareket alana bulamıyor.

60 milyon Euro'ları bulan takım bütçesinin mevcut borç ve gelirle ödenmesinin mümkün olmadığını belirleyen yönetim, büyük bir tasarruf hamlesi yapacak. Beşiktaş'ın borcu 3.1 milyarı bulurken yıllık geliri ise sadece 600 milyon lira civarında.

Kampanya ertelendi zorda kaldı

Kulüp, 19 Mart'ta başlatmayı planladığı ve 500 milyon lira gelir hedeflediği bağış kampanyasını da çorona virüs pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştı.

Bugüne kadar başkan Ahmet Nur Çebi başta olmak üzere yöneticilerin cebinden verdiği paralarla ödemeleri görçekleştiren yönetim, son olarak forma göğüs sponsorluğuna yeni sezonda devam etmeyecek olan Vodafone'un yerine Beko ile anlaşma imzaladı.

Firma 2 yıl için siyah beyazlılara toplam 48 milyon liralık katkı sağlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI