Beşiktaş'ta dengeleri değiştiren başkan adayı

Beşiktaş Kulübü'nde çarpıcı gelişme...

Beşiktaş'ta Ağustos ayında gerçekleşecek olan Divan kurulu seçimlerinde, dengeleri alt-üst edecek bir aday çıkmak üzere. Daha önce de seçimlerde adaylığını koyan TEM Kablo  şirketinin kurucusu ve sahibi Haluk Karakurt, seçimlerde aday olmanın sinyallerini veriyor.

BAYRAM TEBRİĞİ İÇERİSİNDE BAŞKAN ADAYLIĞI SİNYALİ

Beşiktaş Divan kurulu üyelerine bayram kutlaması için ayrı ayrı ulaşmak için çalışmalara başlayan Karakurt, kendi imzasını taşıyan mesajında seçimlerde bundan sonra farklı bir anlayışa ihtiyacın olduğu vurgusuna yer verdiği öğrenildi.

TOPLANTILARDA Kİ KONUŞMASINDA İLK MESAJI VERMİŞTİ!

Divan kurulu toplantıları esnasında yaptığı konuşmasında sürekli 'Bizler başkasının değil, Beşiktaş’ın adamı olmak zorundayız. Kurumsal yapı oluşmasını ve kurulların bağımsızlığını sağlamak amacıyla kurulan ve bizlerin de üyesi olduğumuz Divan Kurulun da da benzer görev değişikliği ve yeni bir anlayışa ihtiyaç olduğu bir gerçektir.'' vurgusu yapan Haluk Karakurt'un, kısa zaman içerisinde başkan adaylığını açıklamaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

Ağustos ayında gerçekleşecek BJK Divan kurulu seçimlerinde Tevfik Yamantürk'ün yanı sıra, eski Başkanlardan Yalçın Karadeniz aday olacağını açıklanmıştı.

DUYDUK MU.COM 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI