Beşiktaş'ta Dev Transfer İçin Zirve

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Ara transfer sezonunda yeni bir golcüyü kadrosuna dahil etmek isteyen Beşiktaş'ta transferde rota, son olarak Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen Oumar Niasse'ye döndü.

Edinilen bilgilere göre bonservisi elinde olan 30 yaşındaki Senegalli golcü için Beşiktaş yönetiminin ve siyah beyazlı kulübün teknik heyeti harekete geçme kararı aldı. 

FENERBAHÇE DERBİSİ SONRASI DEV ZİRVE

Buna göre Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarının yanı sıra siyah beyazlı kulübün teknik direktörü Sergen Yalçın ile ekibi, Fenerbahçe derbisinin ardından Oumar Niasse transferini nihai karara bağlamak için bir araya gelecek. 

SÜPER LİG'İ TANIYOR

Daha önce Süper Lig'de Akhisarspor'da forma giyen Naisse, burada gösterdiği başarılı performans sonrası 2013-14 sezonunda 5.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle Lokomotiv Moskova'ya transfer olmuştu. 

Rusya'da formunu iyiden iyiye yükselten golcü futbolcu, 2015-16 sezonunda Lokomotiv Moskova'dan Everton'a yaklaşık 18 milyon euroluk bonservis bedeliyle imza attı. 

Everton'da inişli çıkışlı bir görüntü çizen Niasse, Hull City ve Cardiff'e kiralandı. Niasse, Temmuz 2020'den bu yana serbest oyuncu statüsünde bulunuyor.

Fotomaç

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI