'Beşiktaş'ta enkaz bıraktı, Fenerbahçe'yi tebrik etti!'

Süper Lig takımlarından Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Euroleague'de Olympiakos'u yenen Fenerbahçe Beko'yu sosyal medya hesabından kutlaması Beşiktaş camiasını ayağa kaldırdı.

Süper Lig takımlarından Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Euroleague'de Olympiakos'u yenen Fenerbahçe Beko'yu sosyal medya hesabından kutlaması Beşiktaş camiasını ayağa kaldırdı. 

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague Play-off turu ikinci maçında dün akşam Yunan temsilcisi Olympiakos 82-78 mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi.

Umut Şenol, Fenerbahçe'yi kutladı

Kuküplerin futbol nedeniyle her gün demeç kavgası verdiği şu günlerde sıradışı bir hareket geldi. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Fenerbahçe'yi kutladı.

"Umarım Final Four’a kalıp ülkemizi orada temsil ederler"

Sosyal medya hesabı Twitter'dan bir kutlama mesajı paylaşan Şenol, "Euroleague’de deplasmanda Olympiakos’u mağlup ederek seriyi 1-1 e taşıyan ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Umarım Final Four’a kalıp ülkemizi orada temsil ederler" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı taraftarlardan Umut Şenol'a büyük tepki 

Şenol'un bu açıklamalarına tepki gösteren Beşiktaş kongre üyeleri, "Biz Umut Şenol'un Fenerbahçe'yi tebrik etmesine karşı değiliz. Beşiktaş, Umut Şenol döneminde yapılan hatalarla bugünlere geldi. Alperen Şengünlü, Şehmus Hazerli, Sadık Emir Kabacalı kadroyu 1 yılda dağıtma başarısı gösteren ve yönetimdeki arkadaşı Umut Tahir Şenol'a enkaz bırakan bir yönetici daha önce de takımı teslim ettiği ve bu sezon 13 maçta 2 galibiyet alabilen ve bu yüzden Beşiktaş'ın ligin dibine inmesine neden olan Baş Antrenör Ahmet Kandemir ayrılırken de övgü dolu mesajlar atmıştı. Umut Şenol, Beşiktaş, Kandemir'e nede kadar tazminat ödedi, önce onu açıklasın! " tepkisinde bulundular. 

3. maç 3 Mayıs Çarşamba günü oynanacak

Öte yandan, üç maç kazanan takımın 19-21 Mayıs tarihlerinde Litvanya’nın Kaunas kentinde düzenlenecek Final Four’a yükseleceği seride üçüncü maç 3 Mayıs Çarşamba günü 20.45’te, dördüncü maç da 5 Mayıs Cuma günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun ev sahipliğinde oynanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI