Beşiktaş'ta flaş Atiba Hutchinson kararı

Beşiktaş Yönetimi, Atiba Hutchinson'la sözleşme yenileyecek mi?

Beşiktaş’ta son haftalardaki oyunu ile dikkat çeken Atiba Hutchinson’un Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği ile ilgili karar verildi. Cumartesi akşamı Vodafone Park’ta oynanan maçta takımı hem hücumda hem de savunmada bir orkestra şefi gibi yöneten Kanadalı oyuncu, attığı beraberlik golü ile de takımı ateşledi.

Toplam 60 defa pas girişiminde bulundu ve bunların 57’sinde başarılı olarak kusursuza yakın bir performans sergileyen Atiba, maç içinde de sürekli olarak rakibin ataklarını kesti ve 6 defa top çalarak bu alanda da sahanın en iyisiydi.

Sezon başında yeni sözleşme görüşmeleri nedeniyle takıma geç katılan ve ismi UEFA Avrupa Ligi listesine eklenmeyen yıldız oyuncunun yeni sezondaki geleceği de merakla bekleniyor. Sezon başında 1+1 yıllık kontrat yapılan Kanadalı yıldız için Beşiktaş camiası içinde bu sezon futbol kariyerini noktalasın teknik ekibe dahil olsun görüşleri ortaya atılıyordu. Özellikle sezonun ikinci yarısındaki etkili oyunun ardından Başkan Fikret Orman ve yöneticiler, Atiba’nın kontratını uzatmayı düşündüğü ortaya çıktı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI