Beşiktaş'ta Flaş Ayrılık

Beşiktaş'ta 2015 yılından bu yana sportif direktörlük görevini üstlenen Ali Naibi ile yollar ayrıldı.

Beşiktaş'ta yönetim, futbol direktörü koltuğunda oturan Ali Naibi ile yollar ayrılıyor. Eski başkan Fikret Orman döneminde göreve gelen ve özellikle geçen sezonun devre arasından itibaren transfer çalışmalarında etkin olan Naibi, Ahmet Nur Çebi yönetiminin göreve gelmesiyle kızağa çekildi. 

Seçim sonrası yolların ayrılması beklenen ancak devam edilen Naibi'yle sezon sonunda yollar ayrılacak. Ajansspor'dan Erdal Cömert'in haberine göre, Beşiktaş Yönetimi, Naibi'den birikmiş izinlerini kullanmasını istedi.  35 yaşındaki genç futbol adamı geçtiğimiz hafta  izne çıktı.

2015 yılında göreve geldi

Gelecek sezonda yeni bir yapılandırma içine girecek olan Çebi yönetimi Naibi'nin sportif direktörlük için kararsız... Beşiktaş'ta gelecek sezon futbol direktörlüğü veya sportif direktörlük koltuğu büyük ihtimalle boş kalacak. Yönetim teknik heyet ile yönetim arasında köprü vazifesi görmesi için idari menajer görevlendirmesi yapabilir. 2015 yılında Beşiktaş Futbol İdari Direktörü olarak göreve gelen Ali Nabi, geçen yıl ise 'Futbol Direktörü' oldu. Naibi, bu sezon başı yapılan tüm transferlerde oyuncularla oyuncularla birlikte objektiflerin karşısına geçen kişiydi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI