Beşiktaş'ta flaş transfer kararı

Beşiktaş'ta kanat tranfserinden vazgeçildi.

Beşiktaş'ta devre arasında yapılması beklenen kanat transferinden vazgeçildi. Bu kararda kanat oyuncularının yükselen performansı ve Jeremain Lens'in gitmemekte diretmesi etkili oldu. 

Beşiktaş haberleri...Beşiktaş’ta kanat transferinden vazgeçildi... Kevin Nkodou’nun ve Adem Ljajic’in kanatlarda gösterdikleri performans Abdullah Avcı’nın kanat transferinden vazgeçmesine neden oldu. Ayrıca Abdoulat Diaby’nin de kanatlarda oyanayabilmesi Abdullah Avcı için önemli bir referans oldu. Abdullah Avcı yönetime verdiği raporda 6 ya da 8 numara transferinin kendisi için birinci öncelik olduğunu iletti.

Beşiktaş'ta Lens ''gitmem'' deyince tüm planlar değişti

Fotospor'un haberine göre; Adem Ljajic ve Kevin Nkoudou’nun kanatlarda gösterdiği performansın yanı sıra takımdan ayrılmaları istenen Jeremain Lens ve Tyler Boyd’un da bu fikre sıcak bakmaması etkili oldu. Özellikle Jeremain Lens’in şu anda Beşiktaş’tan kazandığı rakamı herhangi bir takımdan kazanamayacağını söylediği için bu kararın alındığı gelen bilgiler arasında.

Jeremain Lens sözünü tuttu

Bu arada gitmeyeceğini Abdullah Avcı’ya söyleyen Jeremain Lens, kendisini daha fazla takıma vereceği sözü verdikten sonra Pazar akşam Kasımpaşa karşısında sözünü tuttu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI