Beşiktaş'ta gençlik operasyonu

Beşiktaş transferde genç yıldızlara yöneldi.

Brezilya basını, Beşiktaş'ın 2019 Copa America'da Venezuela forması giyen kanat oyuncusu Soteldo için düğmeye bastığını yazdı. 21'lik yıldız Santos'da oynuyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile sözleşme imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş için flaş bir iddia gündeme geldi. Beşiktaş Scout ekibinin, Copa America'da Venezuela'nın 21 yaşındaki genç oyuncusu Yeferson Soteldo'yu gündemine aldığı iddia edildi.
Abdullah Avcı yönetiminde gelecek sezonun kadro planlamasına başlayan Beşiktaş için Copa America'dan transfer iddiası gündeme geldi.
Brezilya basını, Beşiktaş'ın Brezilya'daki Copa America'da 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Soteldo'yu izlemeye aldığını öne sürdü.

10 MAÇTA 2 GOL KAYDETTİ
UOL Esporte'nın haberine göre, Beşiktaş yönetiminin gönderdiği scout ekibi ile 21 yaşındaki oyuncunun turnuva boyunca izlenimlerini rapor ediyor. 1997 doğumlu Soteldo, Brezilya'nın köklü ekiplerinden Santos'ta forma giyiyor. Venezuela doğumlu olan 21 yaşındaki yıldız, bu sezon Santos ile 10 karşılaşmada 755 dakika süre aldı. Soteldo bu süreçte takımı adına 2 gol kaydetti.

Genç oyuncu sol kanat mevkisinin yanı sıra sağ kanat ve 10 numara pozisyonlarında da forma giyebilir. Yeferson Soteldo'nun Santos ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

GÖKHAN KESKİN'İN LİSTESİNDEYDİ
Beşiktaş'ta, Avcı'nın yardımcılarından olacak Gökhan Keskin etkisini göstermeye başladı. Resmi olarak göreve başlamamasına rağmen daha önce önerdiği isimler için izlemeler başladı.Polonya'daki U20 Dünya Kupası'dan, Copa America için Brezilya'ya uçan siyah-beyazlıların scoutları 2016'dan beri peşlerinde oldukları Soteldo'yu yine takibe aldı.

Kartal'ın listesindeki Yeferson Soteldo, genç yaşına rağmen bugüne kadar 98 resmi maçta görev yapmayı başardı.

Bu periyotta 15 gol, 21 de asist yaparak 36 gole direkt olarak katkıda bulunan 21 yaşındaki yıldız; Ocak ayında transfer olduğu Santos'ta 10 maçta fileleri 2 kez havalandırmayı başardı.

LEONEL Dİ PLACİDO SÜPRİZİ
Siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi. Beşiktaş'ın Arjantin'in Lanus takımında forma giyen 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Leonel Di Placido ile ilgilendiği ifade edildi.
Abdullah Avcı'nın uzun süredir takip ettiği futbolculardan biri olan savunma oyuncusu için ilk girişimler yapıldı.

Placido'nun kulübü Lanus'un da oyuncunun satışına yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Abdullah Avcı'nın Arjantinli futbolcuyu uzun süredir takip ettiği belirtildi. Arjantin'in Tucuman takımında futbola başlayan Leonel Di Placido, 2017 yılında Aa Boys'ta kiralık olarak forma giydikten sonra Lanus'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 24 maçta forma giyen Leonel Di Placido 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 25 yaşındaki oyuncu sağ bek dışında ön libero ve orta sahanın sağında da forma giyebiliyor.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI