Beşiktaş'ta Ghezzal gelişmesi

Milli ara sonrası Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal gelişmesi yaşanıyor. İşte detaylar (BJK Haber)

Milli ara sonrası Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal gelişmesi yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta İstanbulspor maçında formasına kavuşan yıldız oyuncunun Fenerbahçe derbisi öncesi durumu merak ediliyor.

Beşiktaş'ta derbi öncesi Ghezzal gelişmesi

Siyah-Beyazlılar'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, formunu her geçen gün artırıyor. İstanbulspor karşısında 63 dakika sahada kalan Ghezzal, Fenerbahçe derbisinde yeni imajıyla 90 dakika boyunca mücadele etmek için özel olarak hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta durmak yok! 

Ayak tabanı ve kasık bölgesindeki sorunlarının atlatması sonrasında Milli arada takım izinliyken bile çalışmalarını sürdüren Cezayirli oyuncu, Fenerbahçe derbisine özel olarak hazırlanıyor.

Son olarak yeni saç stiliyle dikkat çeken Ghezzal, Fenerbahçe karşılaşmasına kadar form olarak 90 dakika sahada kalabilecek duruma gelecek. İstanbulspor mücadelesinde oyuna ilk 11'de başlasa da 63. dakikada yerini Nathan Redmond'a bırakan Ghezzal, Kadıköy'de oynanacak dev müsabakada oyunun son anına kadar görev yapabilecek. 

GHEZZAL'IN YENİ STİLİ ŞAŞIRTTI

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'ın saçlarını kestirerek yeni bir imaj yaptığı görüldü. Göze çarpan bu yeni imaj şaşkınlık yarattı.

3 İSİM ANTRENMANA KATILMADI

Antrenmana milli takım kamplarında bulunan oyuncuların yanı sıra Valentin Rosier, Tayyip Talha Sanuç ve Dele Alli katılmadı.

Siyah-beyazlılar, bir günlük iznin ardından 26 Mart Pazar günü hazırlık maçında HangiKredi Ümraniyespor ile mücadele edecek.

Milliyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI