Beşiktaş'ta hangi futbolcular yolcu?

Beşiktaş’ta Avrupa Ligi’ne veda edilmesi, Süper Lig’de şampiyonluk yarışında geride kalınmasından dolayı devre arasının hareketli geçmesi bekleniyor.

Beşiktaş’ta Avrupa Ligi’ne veda edilmesi, Süper Lig’de şampiyonluk yarışında geride kalınmasından dolayı devre arasının hareketli geçmesi bekleniyor. Siyah-beyazlı ekipte, Avrupa’ya veda edilmesinin ardından ligde liderle 8 olan puan farkının daha da artması durumunda çok radikal kararların devre arasında gelmesi ve bazı oyuncular ile yolların ayrılması pek sürpriz olmayacak. Artık saklanmayan ve taraftarın da iyi bildiği ekonomik sıkıntılardan dolayı devre arasında geniş kapsamlı bir transfer harekatı beklenmese de santrfor alınması kesin gibi.

Beşiktaş’ta kimler yolcu? 

Son iki aydır yönetimin başını sözleşme ve alacaklar ile bir hayli ağrıtan Pepe, Babel, Tolgay gibi oyuncular için devre arasında dönüşü olmayacak net kararların alınması da en büyük beklentiler arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI