Beşiktaş'ta Hedef Santi Cazorla

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Yeni sezona düşük maliyetli bir kadroyla girmek için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta hedef orta saha transferi... Bu pozisyon için Kayserili Bernand Mensah’ı düşünen ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle Ganalı futbolcudan vazgeçen siyah beyazlı kulübün yöneticileri İspanya'nın Villarreal ile sözleşmesi sona eren Santi Cazorla ile masaya oturduğu öne sürüldü. AS’ taki habere göre Beşiktaş, 35 yaşındaki futbolcu ile görüştü ve Cazorla yıllığı 1 milyon Euro’dan iki yıllık sözleşmeye ikna etmeye çalışıyor.

81 kez milli formayı giydi

Santi Cazorla'nın bu sezon sözleşmesi bittiği için Beşiktaş bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. Cadena Ser’in haberine göre Katar ekiplerinden El Sadd da Cazorla’yı transfer etmek istiyor. 35 yaşında olmasına rağmen performansıyla beğeni toplayan Cazorla bu sezon Villarreal formasıyla 29 maça çıkarken 8 gol attı ve 8 de asist yaptı. Başarılı futbolcu; kariyeri boyunca Oviedo, Recreativo, Malaga ve Arsenal formalarını da giydi. Cazorla 81 kez İspanya Milli Takım’nda oynayıp 15 gol attı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI