Beşiktaş'ta iç transfer harekatı

Başkan Fikret Orman'ın talimatıyla İkinci Başkan Serdal Adalı ve yönetici Ahmet Kavalcı'nın yürüteceği görüşmelerde, takımın maaş dengesinin kurulması için bazı oyuncularla görüşülecek ve sözleşmeleri revize edilecek.

Başkan Fikret Orman'ın talimatıyla İkinci Başkan Serdal Adalı ve yönetici Ahmet Kavalcı'nın yürüteceği görüşmelerde, takımın maaş dengesinin kurulması için bazı oyuncularla görüşülecek ve sözleşmeleri revize edilecek.

Liverpool'la bonservisi konusunda indirim görüşmelerine başlanmadan önce Karius'la bir görüşme yapılacak.

MAKSİMUM RAKAM 2 MİLYON EURO

Ayrıca Vida'yla beraber sözleşmesinin uzatılmasının düşünüldüğü Caner ve Burak Yılmaz ile kalmak isterse Oğuzhan'dan da feda isteneceği gelen bilgiler arasında...

Yönetim, gelecek sezon mukavelesi sona erecek olan ve takımda kalmayı arzu edecek oyuncularla, hali hazırda 2 milyon euro'nun üzerinde alan futbolculara aldıklarından daha düşük kontratlar önerecek. Bunu kabul eden oyuncuların sözleşmeleri uzatılacak.

KAPTAN BURAK YARDIMCI OLACAK

Siyah-beyazlılarda kaptanlık görevine getirilen Burak Yılmaz, bu görüşmeler sırasında hem yönetimle masaya oturacak, hem de takım arkadaşlarını bu konuda ikna etmek için yöneticilere yardımcı olacak.

Senelik 2.2 milyon euro kazanan Burak'ın yönetimin 'feda' kararına olumlu yaklaştı ifade edilirken, yüksek para kazanan yabancı oyuncuların da bu konuda olumlu yanıt vermeleri için onlarla da özel görüşmeler yapacağı belirtildi.

LENS KABUL ETMEZSE PAF'A GÖNDERİLECEK

Beşiktaş yönetimin "feda" istediği ilk isim Lens olmuştu.

Hollandalı oyuncu hem feda talebini reddetti hem de kendisini isteyen Sivasspor'a gitmeyi kabul etmedi.

Yönetim takımın Vida ve Karius'tan sonra en fazla kazanan üçüncü oyuncusu olan Hollandalı isme "yüzde 50 oranında indirim yapmayacaksan, git" diyecek.

Katar veya BAE'den gelen teklifleri değerlendirmesini isteyecek. Aksi taktirde Lens'in PAF takımına gönderilmesi bile gündeme gelecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI