Beşiktaş'ta İki önemli ayrılık

Sezonu Türkiye Kupası şampiyonluğu ile kapatan Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor.

Anlaşma Sağlandı, Beşiktaş'ta İki Ayrılık! 23,5 Milyon Euro Karşılığında...

Sezonu Türkiye Kupası şampiyonluğu ile kapatan Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor. Siyah-beyazlılar, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız vererek sezonun ilk transferini gerçekleştirmek üzere Gabriel Paulista'yı İstanbul'a getirdi. Beşiktaş, 33 yaşındaki Brezilyalı stoper ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.


Beşiktaş'ta Transfer Hareketliliği

Gabriel Paulista'yı kadrosuna katmaya hazırlanan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un Zenit'e transferi ile birlikte, siyah-beyazlıların kadrosunda önemli değişiklikler yaşanacak.


İki Ayrılık Kapıda

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un transferi için Zenit ile anlaşma sağlanmak üzere. Sabah Gazetesi'ne göre, Gedson Fernandes için Beşiktaş ve Zenit, 17 milyon Euro bonservis bedeli ve 2 milyon Euro bonus karşılığında el sıkıştı. Gedson'un bonservis bedelinin yarısı Benfica'ya verilecek. Portekizli futbolcu, Beşiktaş formasıyla geçtiğimiz sezon 45 maçta 4 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Zenit, Gedson'a 3 milyon Euro garanti ücret ve 4 yıllık kontrat teklif ediyor.


Bakhtiyor Zaynutdinov İçin 4,5 Milyon Euro

Rus ekibi Zenit, 26 yaşındaki Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov için Beşiktaş'a 4,5 milyon Euro ödeyecek. Zaynutdinov'un bonservis bedelinin yüzde 15'i CSKA Moskova'ya gidecek. Her iki oyuncunun transferinin hafta sonu resmileşmesi bekleniyor.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI