Beşiktaş'ta imzalar atılıyor

Beşiktaş Yönetimi, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le sözleşme yenilemeye hazırlanıyor.

Harcama limitleri nedeniyle transfer yapamayan Beşiktaş, rotasını iç transfere çevirdi. Siyah beyazlılar, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Caner Erkin ve Gökhan Gönül'le görüşme gerçekleştirecek.

TFF'nin belirlediği harcama limiti nedeniyle transfer yapamayan Beşiktaş, gelecek sezon çalışmalarında iç transfere ağırlık veriyor.
Yönetimin takımda kalmasını istediği Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le gelecek hafta bir görüşme yapacağı öğrenildi. Bu görüşmede iki oyuncuyla anlaşma zemini aranacak.

CANER ERKİN ASİST KRALLIĞINA OYNUYOR
Siyah beyazlılarda bu sezon başarılı performans sergileyen Caner Erkin, bu sezon 22 maçta 3 gol atıp 10 da asist yaptı. Caner, 8 asistle krallıkta Visca'dan sonra geliyor.

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN AVCI'NIN VAZGEÇİLMEZİ
Beşiktaş'ın 35 yaşındaki sağ beki Gökhan Gönül, Abdullah Avcı'nın vazgeçilmez isimlerinden... Gönül, Ligde 15 maçta forma giydi. 1 gol 2 de asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI