Beşiktaş'ta Koronavirüs Şoku... Tam 6 Oyuncu Pozitif

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nda koronavirüs şoku...

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımında 4 basketbolcuda, 2 altyapı sporcusunda ve teknik ekipte bulunan 2 kişide koronavirüs tespit edildiği açıklandı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; 

"Beşiktaş Icrypex Takımımızın sporcuları ile teknik ve idari ekibine, ING Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında oynayacağımız Bahçeşehir Koleji maçı öncesi rutin Covid-19 PCR testi uygulanmış, yapılan testler neticesinde; dört A Takım sporcumuzda, iki A Takımımızla antrenmanlara çıkan altyapı sporcumuzda ve teknik ekibimizde bulunan iki kişide pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan sporcularımızla teknik ekibimizde yer alan kişilerin tedavi, takip ve izolasyon programına ilgili protokoller uyarınca başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı da karantinada 

Geçtiğimiz hafta sezonu 12. sırada tamamlayan Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımı teknik kadro ve oyuncularının hepsi koronavirüse yakalandı. 

Koronavirüs yemeği 

Son 1 yıldır tüm dünyayı etkisine alan koronavirüs virüsü Beşiktaş'ta sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Beşiktaş'ta Kadın Basketbol Takımı 22 Mart Pazartesi günü ligin son maçında Elazığ deplasmanında oynadığı mücadeleyle ligi 12. sırada tamamladı. 

İddiaya göre Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz perşembe günü ligin bitimi nedeniyle kadın takıma yemek verdi. Bu yemeğin ardından teknik heyet, oyuncular ve bazı yönetici ve personelde koronavirüs belirtileri görüldü. Yemeğe katılan 20 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı. Bu gelişmeye üzülen İstanbul'da oteli bulunan Beşiktaş Kadın Basketbol takımından sorumlu yönetici; Serhan Çetinsaya; koronavirüs testi pozitif çıkan kişileri sahibi olduğu otelde karantinaya aldırdı. 

Rahatsızlığı ağır geçiren Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Mehmet Kabaran'ın ise tedavisine hastanede devam ediliyor. 

Gelişmeleri yakından takip eden Başkan Ahmet Nur Çebi'nin konuyla ilgili açıklama yapmaması dikkat çekiyor. 

Beşiktaş Yönetimi'nin bu olumsuz gelişmenin ardından kulüp içinde Covid-19'la ilgili ciddi tedbirler almaya hazırlandığı belirtildi. 

​Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI