Beşiktaş'ta Loris Karius dönemi bitti

Beşiktaş Yönetimi, Karius'la yola devam etmeme kararı aldı.

Siyah-Beyazlılar, Loris Karius'un istikrarsız görüntüsünün ardından sezon sonunda bitecek kiralık anlaşmasını şimdiden uzatmama kararı aldı. Sivasspor karşılaşmasındaki hatasını bardağı taşıran son damla olarak gören yönetim, yeni sezona başka kaleciyle başlayacak.


Süper Lig’de önceki akşam Sivasspor’a 2-1’lik skorla kaybeden Siyah- Beyazlılar’da Loris Karius’un ortaya koyduğu performans büyük olay yaratmıştı. Mücadelenin 7. dakikasında frikikten Erdoğan Yeşilyurt’un kalesine gönderdiği topu, kontrol edemeyip içeriye doğru gönderen Alman file bekçisi, bu hareketinden dolayı taraftarın ardından yönetimin de sabrını taşırdı. İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’dan 2 sezonluğuna kiralanan ve anlaşması dönem sonunda noktalanacak olan tecrübeli kaleciyle ilgili olarak kararını bekleten Siyah- Beyazlılar’da beklenen oldu... Yönetim, sözleşmesinde 8 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu bulunan 26 yaşındaki kalecinin, istikrarsız görüntüsü sebebiyle sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Sezon sonunda tecrübeli isimle yolların ayrılacağı bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI