Beşiktaş'ta Lucescu çatlağı

Beşiktaş Yönetimi'nde Lucescu konusunda görüş ayrılıkları var.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in sezon sonunda ayrılacak olmasından dolayı ismi gündeme gelen Mircea Lucescu konusunda yönetim içinde fikir ayrılıkları yaşanıyor. Rumen teknik adam da Siyah-beyazlı takımın maçlarını Vodafone Park’ta takip etmeyi sürdürüyor.

Yönetim arasında fikir ayrılığı

Rumen teknik adamın gelecek sezon eşofmanlarla kulübede olacağı iddiaları artarken, kulüp içinde Lucescu’yu ‘isteyenler ve istemeyenler’ olarak iki farklı grup oluştuğu ifade edildi. Fotomaç’ın haberine göre Tecrübeli teknik adamın gelmesini isteyenlerin “Türkiye’yi tanıyor. Türk futbolcusunun ruh halinden iyi anlıyor. Eski dönemde kazandığı başarılar unutulmadı” diyerek destek verdiği bildirilirken, istemeyenlerin ise “Çok yaşlandı. Milli takımda çok başarısız oldu. Eski dönemde başarıları vardı ama 11 puan öndeyken kaybedilen bir de şampiyonluk var” hatırlatmasını yaparak karşı çıktıkları kaydedildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI