Beşiktaş'ta Maxime Gonalons harekatı

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş, Roma’nın Fransız futbolcusu Maxime Gonalons için girişimlere başladı. SiyahBeyazlılar, 30 yaşındaki orta saha oyuncusunu satın alma opsiyonu ile kiralanmak istiyor.

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor. Kadrosuna defansif orta saha katmak isteyen Siyah Beyazlılar,  Roma’nın Fransız oyuncusu Maxime Gonalons ile ilgileniyor. Geçen sezon Sevilla’da kiralık olarak forma giyen 30 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, İtalyan ekibine teklifini iletti. Roma, bu sezon da kadro planlamasında yer almayan Gonalons’un kiralanmasına olumlu yaklaşıyor.

GELMEYE SICAK BAKIYOR

30 yaşındaki orta saha oyuncusunun da Beşiktaş’a gelmeyi kabul ettiği ve artık son detayların görüşüldüğü kaydedildi. 1.87 boyundaki Maxime Gonalons geçen sezon Sevilla’da kiralık olarak forma giydi. Roma, Gonalons’u 2017 yılında Lyon’dan 5 milyon euro bedelle transfer ederken, Fransız orta sahanın geçen sezon Sevilla formasıyla toplamda 13 maçta forma giydi ve 1 gol attı. Gonalons’un transfermarkt güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI