Beşiktaş'ta Mehmet Topal Sesleri

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sezon başında Fenerbahçe'den Başakşehir'e transfer olan Mehmet Topal ismi gündeme geldi.

Yeni sezon öncesinde Sergen Yalçın ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamayı planlayan Beşiktaş transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 

TRANSFERDE GÜNDEM; MEHMET TOPAL

transfer çalışmalara şimdiden başlayan Beşiktaş Yönetimi, Medipol Başakşehir'de oynayan Mehmet Topal'ı gündemine aldı. Kadroda derinlik olması ve yedek kulübesinde tecrübeli isimlerin yer almasını planlayan siyah - beyazlı yönetim ve teknik heyetin, Mehmet Topal ismini şimdiden bir kenara not aldığı öğrenildi.

Yaz transfer döneminde orta sahaya bir genç bir de tecrübeli isim almak isteyen Beşiktaş Yönetimi, yeni sezon planlamasını önümüzde hafta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile birlikte yapmaya başlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI