Beşiktaş'ta Mempis Depay heyecanı

Beşiktaşlı taraftarlarda Mempis Depay beklentisi

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, çalışmalarına hız verdi. Hücum bölgesini güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı resmen renklerine bağladı. Bu gelişmelerin ardından, Beşiktaş, Memphis Depay için nabız yoklamaya karar verdi.


Serbest kaldılar! 

Siyah-beyazlıların transfer ettiği Gabriel Paulista'nın yanı sıra, transfer listesinde bulunan Hermoso ve Depay, Atletico Madrid tarafından serbest bırakıldı. Beşiktaş taraftarı, bu gelişme sonrası heyecanlandı. Siyah Beyazlılar'ın Memphis Depay konusunda oldukça hevesli olduğu biliniyor.

Mempis Depay'ın performansı 

Hollandalı santrfor, geçtiğimiz sezon 31 maçta 9 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan 30 yaşındaki yıldızın bonservisi elinde bulunuyor.

Fotomaç 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI