Beşiktaş'ta Mensah Krizi

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Bernand Mensah transferinde hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Portekiz takımlarından Guimaraes, siyah-beyazlı kulüpten Mensah transferi için yetiştirme bedeli istedi.

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Bernand Mensah transferinde hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Portekiz takımlarından Guimaraes, siyah-beyazlı kulüpten Mensah transferi için yetiştirme bedeli istedi.

İspanyol ekibi Atletico Madrid, 2015 yılında 6.5 milyon Euro'ya satın aldığı Bernard Mensah'ı 1 gün sonra bedelsiz olarak İspanyol kulübü Getafe'ye kiraladı. Ancak transferden doğan 1.5 milyon Euro'luk ödemeyi 1 hafta içinde yapmadı. Mensah dosyası FIFA'lık oldu.

Atletico Madrid, bunun üzerine Mensah'ı Getafe'den Guimaraes'e geri verdi. Sonra Kasımpaşa'ya gönderdi. Son olarak Kayseri'ye kiralayıp sattı. Ancak haklarının yüzde 50'si Atletico'daydı.

İspanyol medyasına göre Mensah'ın yüzde 50 hakkı Atletico'da değil Guimaraes'te. Yüzde 50 bonservis haklarının kendinde olduğunu iddia eden Portekiz kulübü, Beşiktaş'tan para talep ediyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI