Beşiktaş'ta Nazım Sangare Hazırlığı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Yarınki Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi Nazım Sangare transfer pazarlığı yapılacak. Başkan Ahmet Nur Çebi, sağ bek Nazım Sangare için Akdeniz ekibinin başkanı Ali Şafak Öztürk’le bu kez yüz yüze görüşüp, ikna etmeye çalışacak.

Beşiktaş'ta golcü takviyesinden sonra en önemli transfer ihtiyacı sağ bekte. Kartal, Nazım Sangare’yi alarak sorunu çözmek amacında.

Uzun süredir Antalyaspor ile temasta olan Beşiktaş, yarın bu işi çözmeyi hedefliyor. Ligin ikinci haftasında Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi iki kulübün yönetimi bir araya gelecek. Başkan Ahmet Nur Çebi, bizzat Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile görüşmeyi planlıyor. Öztürk’ü yüz yüze ikna etmeye çalışacak Çebi, Sangare transferini bir an önce sonuçlandırmak istiyor. Antalyaspor’un Başkanı Öztürk, transferle ilgili yaptığı son açıklamada, “Beşiktaş bize 500 bin Euro kiralama, 1.5 milyon Euro zorunlu satın alma teklifinde bulundu. Ancak sonrasında bu rakamı toplamda 1 milyon Euro seviyesine çekince biz de bu transferden vazgeçtik” demişti.

Nazım Sangare Beşiktaş'ı İstiyor 

Beşiktaş, Nazım Sangare için yine kiralama artı opsiyon formülü üzerinden bir teklif yapacak ve takasta bu kez Umut Nayir de önerilecek. Sangare ise her iki tarafın anlaşması halinde Beşiktaş'a imza atmaya  dünden hazır. Bu transferde düğüm, yarınki maçın ardından çözülmüş olacak.

Orhan Yıldırım - Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI