Beşiktaş'ta Quaresma ve Larin şov

Beşiktaş'ın Antalya kampından notlar

Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi'nde kamp yapılan otelin salonunda yarım saatlik çalışmanın ardından siyah-beyazlılar, otelin sahasında teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına açık idman gerçekleştirdi.


Antrenmanda pas çalışmasının ardından, hücum oyuncuları şut, defans oyuncuları ise kanatlardan yapılan ortaları savunma çalışması yaptı. 
İdman, yarı sahada altışarlı 4 takım halinde yapılan maçlarla sona erdi. Antrenmanda Ricardo Quaresma ve Cyle Larin attıkları gollerle dikkati çekti. 

Antrenmana katılmayan yeni transfer Burak Yılmaz ile sakatlıkları bulunan Mertcan Açıkgöz ve Alpay Çelebi, kondisyoner eşliğinde salonda çalıştı. 

İdmanın sonunda bazı futbolcular şut çalışması gerçekleştirdi. 

- Yurt dışında yaşayan genç Türkler antrenmanda

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından yurt dışında yaşayan Türk gençlere yönelik Antalya'da düzenlenen Yurt Dışı Türkler Gençlik Kampı'na katılan 90 gurbetçi de antrenmanı izledi. 

Gençler, oyuncular ve teknik direktör Şenol Güneş lehine tezahürat yaparken, en büyük ilgiyi Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma gördü. 
Beşiktaşlı oyuncular da antrenman sonrası gençlerin bulunduğu tribün önüne giderek toplu fotoğraf çektirdi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI