Beşiktaş'ta Rebrov sürprizi

Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasına sürpriz bir isim gündeme geldi.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in sonrasında yönetimin takımı kime emanet edeceği merakla beklenirken gündeme Sergiy Rebrov ismi geldi. Pazar günü yeniden başkanlığa seçilen Fikret Orman’ın önümüzdeki günlerde teknik direktör sorunu çözmek için listesindeki isimlerle görüşmelere başlayacak.

Bein Sports'ta yer alan habere göre Siyah-beyazlı yönetimin gündemine gelen son isim ise Ukraynalı teknik adam Rebrov oldu.

Rebrov’un kariyeri

Futbolculuk kariyerinde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen 44 yaşındaki Rebrov, teknik direktörük kariyerinde 2014-2017 yılları arasında Dinamo Kiev’i çalıştırdı ve burada iki lig, bir Ukrayna Kupası, bir de Ukrayna Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. 2017-18 sezonunda Al-Ahli’yi çalıştıran Rebrov, bu sezon Ağustos ayında Macaristan ekiplerinden Ferencvaros’un başına getirilmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI