Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz kararı

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri...  Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun uzağında kalan Beşiktaş'ta genç futbolcuların performansı parmak ısırtıyor. Bu sezon futboluyla beğeni toplayan Rıdvan Yılmaz da Avrupa'da birçok kulübün transfer listesine girdi. Rıdvan Yılmaz için gelen teklifler ise yetersiz bulundu. İşte detaylar... (BJK Haber Transfer)

Rıdvan Yılmaz, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

20 yaşındaki genç oyuncuya iki teklif gelmişti. Rıdvan kararını verdi.

İtalya Serie A ekibi Torino ile Almanya Bundesliga temsilcisi Frankfurt'un resmi teklif yaptığı 20 yaşındaki oyuncu, tercihini İtalyan kulübünden yana kullandı.

Pjanic'in tavsiyeleriyle İtalya'yı seçen Rıdvan, Almanya'ya kapıları kapattı.

ÇEBİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulunmuştu.

Genç oyuncu Rıdvan Yılmaz'a gelen tekliflerin yeterli olmadığını kaydeden Çebi, şunları kaydetti:

Bizim için yeterli bir teklif yok. Rıdvan için yazılı teklif geldi ama biz daha ciddi, makul, kabul edilebilir teklifler bekliyoruz.

'Bu rakamlar bizim konuşacağımız rakamlar değil' dedik.

Diğer oyuncularımızla ilgili transfer haberleri konuşuluyor, belki onlar da sezon bittikten sonra yazılı bir teklife dönüşüp bize gelebilir.

SAKATLIK GEÇİRDİ

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın karın ön adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıklamıştı.

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın uyluk iç ve karın ön adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol Takımımızın 08.05.2022 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığı müsabakada sağ uyluk iç adalesi ve karın ön duvarında ağrı hisseden oyuncumuz Rıdvan Yılmaz'ın Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk iç (adduktor longus) ve karın ön adalesinde (rectus abdominus) gerilme ve ödem tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

Rıdvan Yılmaz'ın ayrıca kalan son 2 hafta maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Rıdvan Yılmaz bu sezon Beşiktaş forması ile 33 maça çıktı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI